Hosted solutions

Webhosting

Een website is het uithangbord van een onderneming. Je zorgt maar best dat die nooit uit de ether(net) valt. In onze drie datacentra hebben we niet alleen meer dan voldoende serverruimte, maar ook heel krachtige verbindingen voor vlotte, stabiele en snelle websites.

Razendsnel netwerk

network

Direct aangesloten op de primaire kring van het wereldwijde web zodat uw website waar ook ter wereld vlot bereikbaar is.

Betrouwbare set-up

network2

Onze redundante infrastructuur
en opslag zorgen voor maximale
bereikbaarheid van uw website.

SSD webservers

ss

Ongeëvenaard snelle laadtijden
dankzij de supersnelle Solid State
Drives in onze webservers.

Hosted Exchange

Hosted Exchange is een ‘SAAS’-oplossing (=software-as-a-service) van EFFIX voor bedrijven die hun mailserver niet zelf wensen te beheren. Hierdoor kunnen investeringen drastisch omlaag gebracht worden zonder in te leveren aan prestaties en mogelijkheden.

Vandaag de dag vinden mensen het vanzelfsprekend dat hun mails en agenda overal beschikbaar zijn. Op een laptop, smartphone en zelfs via een webbrowser moeten deze overal ter beschikking zijn. Met de Hosted Exchange van EFFIX is dit allemaal mogelijk.

Hosted Exchange

Indien u niet wenst dat uw data in verschillende datacentra waar ook ter wereld staat opgeslagen, kan u ervoor kiezen om dit in onze eigen datacentra te doen. Zo weet u te allen tijde waar uw data opgeslagen staat. Onze redundante oplossing zorgt ervoor dat u 24u op 24u uw mails en agenda kan raadplegen.

Hosted Exchange op Office 365

office365

De Exchange-oplossing aangeboden door Microsoft. Hierbij wordt de volledige Exchange-omgeving beheerd door Microsoft en is uw data verspreid over meerdere datacentra wereldwijd. Hierdoor kan u ook 24u op 24u uw mails en agenda raadplegen aan een zeer scherpe prijs.

 

 

Colocatie

Indien u uw eigen hardware in een betrouwbare omgeving wenst onder te brengen, kan u ook bij ons terecht. Wij brengen uw servers onder in één van onze datacentra (=colocatie) en zorgen voor een optimaal beheer van uw toestellen.

Anti Spam

spam

Heeft u ook last van die vervelende spam-mails? Laat uw mailverkeer scannen door onze anti-spam servers. Wij houden de niet-gewenste mails tegen zodat uw mailserver geen onnodige mails moet verwerken en uw medewerkers niet worden afgeleid. Onze servers verwerken dagelijks tienduizenden mails. Indien gewenst krijgt u een overzicht van de mails die tegengehouden worden, zo kan u zelf beslissen om deze mails alsnog te ontvangen. Uiteraard is alles steeds te volgen via onze webinterface waarin u volledige controle heeft over uw mailflow.

EFFIX neemt Infra Business RIS over

Door de overname van de hosting diensten (Infra Business) van RIS kunnen KMO’s nu bij ons terecht voor een totaalpakket aan ICT-diensten, van domeinregistratie, hosting en Cloud, tot complete (multisite-)netwerkstructuren.
Lees meer