Security

De beveiligingsproducten van EFFIX zorgen ervoor dat uw netwerk en servers 365 dagen per jaar, 7 dagen op 7 en 24u per dag beschermd worden tegen indringers.

EFFIX biedt betaalbare maar effectieve oplossingen voor kleine tot middelgrote organisaties om hun netwerk te beveiligen en zo hun kostbare informatie te beschermen tegen misbruik. Men staat nog steeds niet voldoende stil bij het feit dat aanvallen van hackers een echte bedreiging zijn. Een verbinding met het internet brengt steeds een risico met zich mee. Hackers kunnen namelijk toegang krijgen tot uw computer en uw gegevens dermate beschadigen dat zij voor u onbruikbaar worden. Erger nog, uw gegevens kunnen gestolen worden.
Met een firewall kan al dit onheil worden voorkomen, tevens is het mogelijk om het internetgebruik in uw organisatie te controleren en bepaalde websites ontoegankelijk te maken.

WatchGuard – De firewall voor elke organisatie

WatchGuard is één van de meest betaalbare en efficiënte oplossingen die garant staat voor een veilige en gecontroleerde werkomgeving.

WatchGuard is wereldwijd een toonaangevend leverancier van netwerkbeveiligingsoplossingen en biedt geïntegreerde, robuuste beveiligingsproducten en -diensten die makkelijk toe te passen en te beheren zijn. Kenmerken van deze firewalls zijn o.a. dat zij makkelijk schaalbaar zijn, aanvullende functionaliteiten bieden zoals spamfiltering, virusprotectie, uitgebreide contentfiltering, beheermogelijkheden enzovoort. De firewall is een stukje eigen hardware voorzien van specifieke software.

Voor een bedrijf met meerdere werkplekken is een centrale firewall, die kan worden voorzien van extra bescherming (spam, virussen e.d.), een grote uitkomst. De beheerskosten per werkplek nemen hierdoor sterk af. Bij vele andere leveranciers dienen aanvullende producten en diensten te worden ingekocht waardoor de complexiteit toeneemt. Een toename van de complexiteit heeft hogere kosten tot gevolg. WatchGuard levert hier dus een voordeel t.o.v. zijn concurrenten.

EFFIX neemt Infra Business RIS over

Door de overname van de hosting diensten (Infra Business) van RIS kunnen KMO’s nu bij ons terecht voor een totaalpakket aan ICT-diensten, van domeinregistratie, hosting en Cloud, tot complete (multisite-)netwerkstructuren.
Lees meer