Infrastructuur

Vaak vragen klanten ons welke ICT-producten we verkopen. Het antwoord luidt elke keer weer anders. Wat kunt u dan standaard bij ons bestellen? Optimale performantie en dito beveiliging, beschikbaarheid en beheer zijn de vier hoekstenen van onze infrastructuurdiensten. Dat vraagt om een infrastructuurbeheer op maat van de klant.

Infrastructuurprojecten

Onder impuls van de goede trend van duurzaam ondernemen groeit de hoeveelheid data in organisaties exponentieel. Dan is het belangrijk om de ICT-infrastructuur mee op maat te laten groeien. Onze technische specialisten zorgen ervoor dat uw medewerkers steeds vlot kunnen werken, zonder vertraging op de lijn. EFFIX heeft oplossingen klaar voor elke component van de ICT-infrastructuur: van computer- en serverdiensten tot opslag- en netwerkdiensten. Met serverconsolidatie, desktopvirtualisatie en andere technische diensten maken we uw infrastructuur en processen nog vlotter. En dankzij onze continue innovatie hebt u toegang tot de meest efficiënte systemen.

Remote beheer

Steeds vaker krijgt IT een strategisch plekje in de organisatie. Terwijl de business al staat te zwaaien met nieuwe behoeften, moet diezelfde IT-afdeling echter even vaak blijven roeien met de bestaande riemen. Zit uw afdeling ook zo op haar tandvlees? Dan bewaken we graag uw infrastructuur zodat u elke dag kunt aanvatten met goed draaiende systemen en zonder onderbrekingen. Het informaticateam werkt vlot op maat van de business en bouwt pasklare oplossingen die de eindgebruikers écht vooruithelpen. Zo krijgt uw IT-afdeling weer de positieve uitstraling die ze dubbel en dik verdient.

Hosted services

Dankzij cloud computing kunnen klanten infrastructuur of software huren bij hun leverancier en hoeven ze zelf niet te investeren in machines of licenties. Ze huren een virtuele schijf op onze machines en laten er hun software draaien. Dat heeft als voordeel dat ze geen server moeten kopen die veel te groot uitvalt voor hun behoeften. En omdat hun infrastructuur bij ons staat, hebben we meer controle. Als bijkomend voordeel bieden we hen ook een flinke dosis opslagcapaciteit aan.

 

EFFIX neemt Infra Business RIS over

Door de overname van de hosting diensten (Infra Business) van RIS kunnen KMO’s nu bij ons terecht voor een totaalpakket aan ICT-diensten, van domeinregistratie, hosting en Cloud, tot complete (multisite-)netwerkstructuren.
Lees meer