Over EFFIX

EFFIX is een professionele en innovatieve IT-organisatie met hoofdzetel in Waregem.
Ons jong en talentrijk team groeit gestaag en onderscheidt zich door een verscheidenheid aan competenties.
Bij EFFIX zijn we gespecialiseerd in totaaloplossingen met betrekking tot IT-infrastructuren. Wij ontwikkelen zelf geen software, maar zitten wel graag mee aan tafel om diverse softwaretoepassingen met een kritische kijk tegen het licht te houden, steeds in functie van de specifieke noden van uw onderneming.
EFFIX wil zich als leverancier van IT-oplossingen in het bijzonder onderscheiden op volgende vlakken:

Kwaliteit: in alles wat we doen willen we onze klanten een kwalitatief deugdelijke oplossing aanbieden. Als dit om budgettaire of andere redenen onmogelijk blijkt zullen we u dat ook eerlijk zeggen.

Flexibiliteit: uw IT-infrastructuur dient niet enkel tussen 9u en 17u goed te werken, wij doen er alles aan om te allen tijde een gepaste oplossing te bieden. Onze doorgedreven monitoring van alle systemen zorgt ervoor dat we heel vaak kunnen ingrijpen alvorens het onheil zich aandient.

Betrokkenheid: Omdat wij ook zelf ondernemers zijn, zijn wij steeds op zoek naar de oplossing die uw bedrijf vooruit helpt en niet zozeer diegene die ons het beste past.

EFFIX biedt IT-oplossingen voor alle KMO’s, van één tot een paar honderd gebruikers.
Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, wij maken graag tijd voor u vrij.

EFFIX neemt Infra Business RIS over

Door de overname van de hosting diensten (Infra Business) van RIS kunnen KMO’s nu bij ons terecht voor een totaalpakket aan ICT-diensten, van domeinregistratie, hosting en Cloud, tot complete (multisite-)netwerkstructuren.
Lees meer