Unit4 – Venice

Software voor uw boekhouding, facturatie en klantenbeheer

Met de business software Unit4 Venice voert u uw boekhouding, facturatie en klantenbeheer met een glimlach! De handige functionaliteiten van Venice zorgen voor administratieve vereenvoudiging zodat u snel en efficiënt uw boekhouding, facturatie, voorraden en contacten bijhoudt. De dagelijkse input is geautomatiseerd. Analyses en rapporten maakt u met een muisklik. Uiteraard voldoet de business software Venice aan de laatste wet- en regelgeving!

 

 

venice1

Venice Boekhouding

Venice Boekhouding is een algemeen boekhoudprogramma gebaseerd op het minimum genormaliseerd rekeningenstelsel. Of u nu de boekhouding voert voor een klein, middelgroot of groot bedrijf, voor een vzw, of als accountant voor een hele reeks dossiers van uiteenlopende grootte, u voldoet moeiteloos aan alle wettelijke verplichtingen.

Alle input verloopt bijzonder efficiënt en u kunt de btw-aangifte, de jaarlijkse listing en de intracommunautaire opgave elektronisch indienen. Standaard beschikt Venice over een ganse rits tijdsbesparende functionaliteiten, zoals:

  • verwerking van CODA-berichten (gecodeerde elektronische dagafschriften)
  • inlezen van elektronische aankoopfacturen
  • online controle van ondernemingsnummers via de VIES-databank.

Het spreekt voor zich dat u met Venice Boekhouding de vier basisdocumenten ‘Aankopen’, ‘Verkopen’, ‘Financieel’ en ‘Diverse’ kan inbrengen.
Lees meer

Venice Facturatie Enterprise

Venice Facturatie Enterprise is een zeer volledig voorraad- en facturatiepakket waarmee u efficiënt offertes, facturen en creditnota’s opmaakt en uw voorraad beheert. Tijdens de overzichtelijke aanmaak van de documenten wordt de voorraadstand van gebruikte artikels onmiddellijk geactualiseerd. Met Venice Facturatie Enterprise kunt u o.a.:

  • de facturatie voeren voor een onbeperkt aantal dossiers en boekjaren
  • diverse reeksen b tw-tarieven hanteren
  • zeer geavanceerde prijsberekening toepassen en verkoopafspraken vastleggen

Lees meer

venice2

venice3

Venice Facturatie Lite

Venice Facturatie Lite is het ideale pakket voor het voeren van de minder complexe facturatie. Het werd in het bijzonder ontworpen om op een eenvoudige, snelle en praktische manier offertes en facturen aan te maken. U krijgt precies wat u nodig heeft om die taak uit te voeren, zonder overtollige functionaliteiten en bijgevolg ook zonder overbodige kosten.

Lees meer

venice4

Venice Facturatie Basic

Venice Facturatie Basic biedt een antwoord aan kmo’s op vlak van elektronisch factureren. Snelheid en efficiëntie primeren bij de opmaak en het elektronisch versturen van verkoopfacturen. Deze facturen verstuurt u per e-mail in pdf of e-fff én in bulk naar de geselecteerde klanten.

Lees meer

Venice Contactenbeheer

Venice Contactenbeheer biedt u de oplossing voor het beheer van uw contacten, de opvolging van projecten en de koppeling met verkoopdocumenten. U krijgt sneller inzicht in de behoeftes van uw contacten waardoor een persoonlijke benadering u toelaat vlug in te spelen op commerciële mogelijkheden.

Venice Contactenbeheer staat in voor het beheer van al uw contacten. De opvolging van projecten, die de communicatie met die contacten bevat, vormt de tweede pijler binnen deze optie.

Venice Contactenbeheer is het ideale CRM-systeem voor uw bedrijf!

Lees meer

venice5

EFFIX neemt Infra Business RIS over

Door de overname van de hosting diensten (Infra Business) van RIS kunnen KMO’s nu bij ons terecht voor een totaalpakket aan ICT-diensten, van domeinregistratie, hosting en Cloud, tot complete (multisite-)netwerkstructuren.
Lees meer